Marknadsför jägmästarprogrammet

Hej!

Nu är det dags att sprida ordet om möjligheten att plugga till jägmästare & skogsmästare och just du har möjlighet att hjälpa till! Skogsfakulteten behöver er hjälp och undrar om ni studenter kan hjälpa till genom att åka ut till gymnasieskolor och berätta om er utbildning och framtidsutsikter. Och varför ni anser att fler bör välja skogliga utbildningar.

Skogsfakulteten ställer upp med informationsmaterial och ekonomisk ersättning och ni bidrar med vårt engagemang och erfarenheter. Ni får timersättning för varje tillfälle (2h), samt ersättning för de kostnader ni har för resa till och från uppdraget och för logi med upp till 1000 kr/natt för boende.

Anmäl ditt intresse snarast till Maria Sterner via mejl anmalansfak@slu.se. Föreläsningen/aktiviteten bör hållas under hösten eller våren men absolut senast 15 april. Ta gärna kontakt med din gamla gymnasieskola, men såklart gärna fler skolor också.

Ett upptaktsmöte kommer att hållas den 23 november klockan 12:00 och vi bjuder på lunchsmörgås för alla. Mötet hålls per video. Mer information skickas till dig som anmäler sig.

Vi ser därför gärna att du anmäler intresse att delta redan nu direkt och allra helst före den 20/11.