Medlemskap

Viktig info! Nu kan ni bli medlemmar igen!

Nu är vårt nya medlemssystem igång och fungerande. Ni kan använda länken nedan för att bli medlemmar. Ni behöver ange era personuppgifter och ha tillgång till ett betalkort.

Det dröjer ännu innan ni får ert Mecenat-kort utskickat till er. Tills vidare kan ni använda er av kvittot ni får på mejl efter betalningen som bevis på medlemskap i kåren. OBS! Detta gäller endast på kårens aktiviteter, d.v.s. ej på andra pubar och rabatter runt om i Sverige. Vi jobbar hårt på att ni ska få ert Mecenat-kort inom kort.

Som medlem i skogshögskolans studentkår får du ta del av alla aktiviteter som kåren anordnar i och utanför vårt mysiga kårhus beläget på Umeås campus. Du får även ta del av andra förmåner och rabatter, se ‘förmåner’ till höger. Medlemskapet kostar 300 kr för studenter och 150 kr för doktorander per termin. Om man varken är student eller doktorand kan man stödja SHS genom att bli stödmedlem för 100 kr per år och man får då ett årligt utskick om kårens verksamhet så länge man är stödmedlem.
Ni ska EJ betala medlemsavgiften till Skogshögskolans Studentkårs bankgirokonto.

Har ni inte fått studentkortet eller har frågor angående kårmedlemskap kontakt medlemsansvarig: medlemsansvarig@skogisstudentkar.se

Gå in här –> https://unicore.mecenat.com/student-area/studentpayment/union/10

 

Våra förmåner

Rabatter

  • 15 % rabatt på ordinarie pris på kläder och jakttillbehör samt 10% på ordinarie pris på ammunition hos Vilta AB – www.vilta.se
  • 10% rabatt vid flyttstädning med Cleanigservices – www.cleaningservices.se
  • 15% rabatt på ordinarie pris på friluftsvaror och -kläder på Intersport – Ersboda.
  • Kårrabatt på IKSU – www.iksu.se
  • Nydala konstsnöspår – 33% på säsongskort
  • Tävlingsbidrag på 200 kr för alla sporter. Kontakta skogis-if@skogisstudentkar.se

Du får även ta del av alla erbjudanden Mecenat har via ditt medlemskap. Gå in på mecenat.se för att se alla erbjudanden och rabatter.

Som medlem tar du bland annat del av hela vårt whiskyutbud

Som medlem tar du bland annat del av hela vårt whiskyutbud