Medlemskap

Dags att bli medlem!

En ny termin är igång och det är dags att bli medlem i kåren. Ni kan använda länken nedan för att bli medlemmar. Ni behöver ange era personuppgifter och ha tillgång till ett betalkort. Nytt för 2018 är att programstudenter kan skaffa helårsmedlemskap till ett förmånligt pris.

Det dröjer ett tag innan ni får ert Mecenat-kort utskickat till er. Tills vidare kan ni använda er av kvittot ni får på mejl efter betalningen som bevis på medlemskap i kåren. OBS! Detta gäller endast på kårens aktiviteter, d.v.s. ej på andra pubar och rabatter runt om i Sverige. Vi jobbar hårt på att ni ska få ert Mecenat-kort inom kort.

Som medlem i skogshögskolans studentkår får du ta del av alla aktiviteter som kåren anordnar i och utanför vårt mysiga kårhus beläget på Umeås campus. Du får även ta del av andra förmåner och rabatter, se ‘förmåner’ till höger. De olika medlemskapen och dess avgifter är följande:

För programstudenter:
Helårsmedlemskap – 450 kronor

Terminsmedlemskap – 300 kronor

För doktorander:

Terminsmedlemskap – 150 kronor

För utbytesstudenter:

Terminsmedlemskap – 150 kronor

Ni ska EJ betala medlemsavgiften till Skogshögskolans Studentkårs bankgirokonto, utan enbart betala via länken här nedanför.

Har ni inte fått studentkortet eller har frågor angående kårmedlemskap kontakt medlemsansvarig: medlemsansvarig@skogisstudentkar.se

Gå in här –> https://unicore.mecenat.com/student-area/studentpayment/union/10

 

Våra förmåner

Rabatter

  • 15 % rabatt på ordinarie pris på kläder och jakttillbehör samt 10% på ordinarie pris på ammunition hos Vilta AB – www.vilta.se
  • 10% rabatt vid flyttstädning med Cleanigservices – www.cleaningservices.se
  • 15% rabatt på ordinarie pris på friluftsvaror och -kläder på Intersport – Ersboda.
  • Kårrabatt på IKSU – www.iksu.se
  • Nydala konstsnöspår – 33% på säsongskort
  • Tävlingsbidrag på 200 kr för alla sporter. Kontakta skogis-if@skogisstudentkar.se

Du får även ta del av alla erbjudanden Mecenat har via ditt medlemskap. Gå in på mecenat.se för att se alla erbjudanden och rabatter.

Som medlem tar du bland annat del av hela vårt whiskyutbud

Som medlem tar du bland annat del av hela vårt whiskyutbud