Kårmedlem

SKAFFA MEDLEMSKAP HÄR

Som medlem i skogshögskolans studentkår får du chansen att ta del av en mycket värdefull gemenskap samtidigt som du får möjlighet att påverka din utbildning. 

Medlemar får delta på alla kårens aktivteter samt fri tillgång att vara i vårt fina kårhus skogis. Kåren har något för alla och vi vill gärna att du är en del av den!

Varför du ska bli medlem

Som medlem i skogshögskolans studentkår öppnas många dörrar. Kåren har alltid kontakt med nyckelpersoner i näringslivet och du får under året ta del av föreläsningar från en rad olika företag.

Det internationella nätverket IFSA (International Forest Students’ Association) ger dig möjlighet att resa utomlands och träffa skogsstudenter världen runt.

Studentkårens jaktvårdsförening ger dig tillgång till 7000 ha jaktmark, hundgårdsplats och möjlighet att köpa älgkött till förmånliga priser.

Du får möjlighet att gå på sittningar* och torsdagspubar. Du får även ta del av andra förmåner och rabatter, och inte minst vinna fina priser i medlemslotteriet.

*För att gå på sittningar behövs även ett festkontrakt, där du förpliktar dig att jobba 3 sittningar under de första 3 åren. Att jobba sittning är roligare än man tror, men framförallt väldigt lärorikt

Skaffa medlemskap!

Det finns olika varianter av medlemskap välj det som passar dig.

För programstudenter

Helårsmedlemskap – 500 kronor
Terminsmedlemskap – 250 kronor

För doktorander

Terminsmedlemskap – 125 kronor

För utbytesstudenter

Terminsmedlemskap – 125 kronor

Bli medlem via länken:

SKAFFA MEDLEMSKAP

Om du vill ha ett fysiskt kort kan du beställa det via länken:

Fysiskt mecenat kort

Vid frågor:
SHSinfo@stud.slu.se